Massages

Ontspanningsmassage

Een body-mind experience waarbij lichaam en geest optimaal tot rust komen.

Deze massage wordt op een verwarmde massagetafel uitgevoerd. Ik gebruik natuurlijke oliën. De massage is vloeiend met veel variatie in zowel snelheid als druk. Ik gebruik diverse stijlen en massagetechnieken, afgestemd op jouw behoefte. Op de achtergrond hoor je meditatieve muziek om jou nog beter te laten ontspannen en ruik je de heerlijke geuren van etherische oliën. Ik masseer je hele lichaam, maar deelmassages van specifieke lichaamsdelen zijn ook mogelijk. Een massage voor mannen en voor vrouwen met een druk leven waarbij  een moment van ontspanning welkom is.

Boek Nu!
relaxmassage

Deep tissue massage

Een stevige massage, waarbij op een dieper niveau wordt gewerkt zodat er ruimte komt om emoties en energie vrij te maken.

Dit is een stevige vorm van masseren waarbij de aanraking gericht is om meer ruimte te scheppen in het ‘myofascia’. Dit flexibele ’web’ van bindweefsel omhult pezen, spieren en ligamenten op meerdere niveaus en verbindt het hele lichaam. Door langzame, stevige en diepe massagetechnieken kan opgehoopte spanning en stress vrij worden gemaakt.

Boek Nu!
massage massage therapist Amsterdam masseur Amsterdam

Stoelmassage

Je ontvangt deze kort maar effectieve massage volledig gekleed, op een speciaal ontworpen stoel.

Stoelmassage is een laagdrempelige vorm van massage. De massage duurt relatief kort (15 tot 20 minuten) en wordt door de kleding aan gegeven (er komt dus geen olie aan te pas). De massage wordt op een speciaal ontworpen stoel gegeven en richt zich voornamelijk op de nek, schouders, rug, armen en handen.

Het is een effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, energiebanen weer te laten stromen, spier- en zenuwweefsel te stimuleren en het lichaam tot rust en in balans te brengen.

Werk jij op kantoor en ervaar je stress? Zit jij veel in dezelfde houding? Doe je zwaar lichamelijk werk? Heb jij last van een stijve rug, nek en/of schouders? Probeer dan deze effectieve en ontspannende massage!

Boek Nu!
massage Amsterdam