Massages

Ontspanningsmassage

Een body-mind experience waarbij lichaam en geest optimaal tot rust komen.

 

Deze massage wordt op een verwarmde massagetafel uitgevoerd. Ik gebruik natuurlijke oliën. De massage is vloeiend met veel variatie in zowel snelheid als druk. Ik gebruik diverse stijlen en massagetechnieken, afgestemd op jouw behoefte. Op de achtergrond hoor je meditatieve muziek om jou nog beter te laten ontspannen en ruik je de heerlijke geuren van etherische oliën. Ik masseer je hele lichaam, maar deelmassages van specifieke lichaamsdelen zijn ook mogelijk. Een massage voor mannen en voor vrouwen met een druk leven waarbij  een moment van ontspanning welkom is.

Boek Nu!
relaxmassage

Deep tissue massage

Een stevige massage, waarbij op een dieper niveau wordt gewerkt zodat er ruimte komt om emoties en energie vrij te maken.

Dit is een stevige vorm van masseren waarbij de aanraking gericht is om meer ruimte te scheppen in het ‘myofascia’. Dit flexibele ’web’ van bindweefsel omhult pezen, spieren en ligamenten op meerdere niveaus en verbindt het hele lichaam. Door langzame, stevige en diepe massagetechnieken kan opgehoopte spanning en stress vrij worden gemaakt.

Boek Nu!
massage massage therapist Amsterdam masseur Amsterdam

Vier-handen massage

Deze massage is als een warm bad van liefdevolle omarming, aandacht en zorg.

Dit is een massage van overdaad. Bij deze overweldigende ervaring word je door twee personen gemasseerd. Vier handen maken een reis over jouw lichaam. Hierdoor is het eenvoudiger om controle los te laten en om uit je hoofd en naar je gevoel te gaan. Ik geef deze massage samen met een andere mannelijke of vrouwelijke (gediplomeerde) massagetherapeut met wie ik nauw samenwerk.

Boek Nu!
massage Amsterdam