Wie is Holistic Swan Massage?

Olav Swaan

massage therapeut

Mijn vier-jarige opleiding tot massagetherapeut heb ik gevolgd aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam. Ervaren therapeuten en docenten hebben mij in aanraking gebracht met de kracht en de pracht van het holistische lichaamswerk. Wat valt er veel te voelen, te ontdekken in de wereld van lichaam en geest! Het was een enerverende reis die niet altijd even makkelijk is (geweest), maar ik voel mij als mens ontzettend gegroeid en ik weet één ding zeker: massages en lichaamswerk zijn niet meer uit mijn leven weg te denken. Ik wil zoveel mogelijk andere mensen ook graag de helende kracht van holistische massages laten ervaren.

Bij holistische massage(therapie) wordt het lichaam als ‘ingang’ gebruikt om naast het fysieke vlak ook mentale, emotionele en spirituele vlakken aan te raken. Het wezenlijke contact dat op die manier tot stand komt, het raken van de kern, dat wat er toe doet, vind ik prachtig. Die kern is voor de ene persoon een moment van pure ontspanning in een stressvolle periode en voor de ander gaat het om het gevoel volledig geaccepteerd te worden, het er mogen zijn. Weer een ander wil in contact te komen met zijn/haar werkelijke behoeftes. Ik vind het bijzonder dankbaar werk om bij te dragen aan het ontwikkelingsproces van anderen.

We hebben allemaal ons eigen verhaal, onze eigen patronen en behoeften. Ik benader iedereen met een open houding en maak onbevangen en met volle aandacht graag samen met jou een reis in jouw wereld van lichaam en geest.

Je bent van harte welkom voor een massage!